- 250 g carne tocata oaie
- 12 ardei grasi
- o cescutza cu orez
- 3 legaturi de ceapa verde,
- o legatura de marar verde tocat odata cu carnea,
-bulion sau rosii ,dupa preferintza,
-oregano
-sare si piper ,se adauga atat cat este necesar si cum sunt obisnuiti membrii familiei dvs.sa manance.
Astazi va prezint reteta mea de ardei umpluti.
. Am tocat carnea,apoi am adaugat ingredientele mentionate!
Am spalat ardeii grasi ,am curatat semintele din iei si i-am pregatit pentru umplut .
Carnea tocata, am amestecat-o cu ceapa taiata julien ,orez ,oregano ,si bineinteles mararul pe care l-am tocat odata cu carnea, sare, piper dupa gust ,si bulion sau rosii taiate marunt .
Apoi am inceput sa umplu ardeii cu compozitie ,
usor, sa nu fie prea indesati ,ca sa poata fi carnea aerata ,sa se poata umfla orezul si sa nu se crape ardeii la gatit .
Mi-au iesit mai multi ardei, i-am asezat in cratita ,
am pus intre ardei ,felii de mar sa ii proptesc sa nu se rastoarne si sa se fiarba drepti in cratitza .
Marul da un gust aparte mancarii .
Am pus la foc cratita.
In sosul din cratita am taiat ceapa,doua rosii mari cubulete si decojite ,sare si piper mai putin caci am pus in compozitie . N-as dori sa iasa sosul foarte sarat.
dupa 45 de minute mancarica mea de ardei s-a gatit .
Acum am pus in farfurie doi ardei ,o feliuta de mar gatit si am adaugat iaurt ! Sper sa va placa reteta mea de ardei umpluti asezonati cu iaurt .
Pofta buna !
dupa ce am gatit mancarica de ardei umpluti,am gustat si este foarte buna
RăspundețiȘtergere! S-a mancat cu placere,iar membrii familiei mele m-au felicitat pentru aceasta initiativa de a gati ardeii cu carne de vitel si miel combinate .Va recomand sa incercati,o sa fie o alegere foarte buna!