miercuri, 27 mai 2015

Prietenul nostru,Boris,dog german (greatdane) tigrat

       Pe cainele nostru il cheama Boris, asa este numit in carnetul de sanatate, l-am adoptat de la niste cunostinte care trebuiau sa plece din tara, astfel ca nu i-am schimbat numele, noi am fost posesori de femele Greatdane albastre, pedegree tip A. Acesti caini sunt o rasă de talie mare, imensă cu o înfățisare regală si puternică. Au fost denumiți ca un Apollo al câinilor datorită dimensiunilor forței si ținutei mândre. Au o constituție solidă, sunt atletici, calmi si rezervați în comportament.

       Capul acestor câini este purtat cu o ținută demnă. Au fălcile foarte bine dezvoltate si pronunțate. In general, dogul german este un caine cu un temperament cald si blând. Este loial familiei si un bun protector. Se împacă bine cu persoanele mai tinere dintr-o familie. Rasa dog german (greatdane) este una mai degrabă rezervată cu străinii la maturitate, dar acesti câini sunt foarte jucăusi cu membrii familiei. Nivelul lor de activitate este moderat si va fi nevoie de dresaj pentru a-i învăța cum să se comporte în anumite situații.

    Calitatile deosebite ale Dogului german (greatdane) sunt recunoscute in intreaga lume. Majoritatea oamenilor sunt familiarizati cu rasa deoarece au cel putin o cunostinta care sa aiba sau sa fi avut un Dog german. Oamenii iubesc in general dimensiunea mare a rasei si purtarea regala a acestora. Odata ce i-ai vazut indeaproape marimea si frumusetea, imaginea este una memorabilia, care iti taie rasuflarea.

Majoritatea oamenilor care decid sa-si achizitioneze un Doggerman, vor avea rasa pe viata, deoarece noii posesori ai cainilor isi dezvolta imediat o legatura puternica si afectuasa cu rasa. Rar se va intampla ca un detinator de Doggerman sa renunte la aceasta rasa in favoarea alteia, acesta fiind mai degraba tentat sa adauge gospodariei inca un Doggerman,asa si noi ,dupa ce ne-au murit catelele de batranete, nu am putut renunta la aceasta rasa si l-am luat pe Boris .                                                                    





      El este domnul Boris, Dogul nostru german tigrat, ii place sa vada cum se rostogolesc bilele pe masa de biliard a sotului meu din curte ,o avea drept companie pe Miss Jessica,o mioritica carpatina ,dar din pacate Missjessi a plecat un pic.... dintre noi ....  altadata am sa spun povestea minunata a mioriticei noaste care a plecat in calatoria fara de intoarcere! Lui Boris ii plac plimbarile lungi in parc, este foarte sociabil cu cainii de talie mica, desi este foarte inalt incearca sa nu sperie copii, pe care ii iubeste foarte mult !

Atat momentan despre Don' Boris! Inca nu a facut cunostinta cu Mis' Cleo. Nu incercam sa amanam inevitabilul dar nu se stie niciodata ce reactii vor fi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu