miercuri, 3 februarie 2016

Un caine a salvat viata unei pisici donandu-i sange !

Un caine a salvat viata unei pisici donandu-i sange

02.09.2013  |  532 afisari  
 
      Potrivit stereotipurilor, cainii si pisicile nu se inteleg. Insa de foarte multe ori stapanii acestor animale dovedesc contrariul.
Este si cazul unui caine din Noua Zeelanda care a salvat o pisica de la moarte dupa ce aceasta a consumat otrava pentru sobolani, donandu-i sange.
Sunt foarte rare astfel de situatii, mai ales ca este vorba de doua specii diferite. A fost vorba, insa de o urgenta - proprietara pisicii a observat starea grava a acesteia si a aflat la veterinar ca daca asteapta analiza de sange si cautarea unui donator, s-ar putea sa-si piarda felina. Singura varianta care i-a venit in minte a fost labradorul unei prietene, care s-a oferit sa doneze sangele cainelui sau.

In cazul in care labradorul si pisica nu ar fi impartasit aceeasi grupa de sange, aceasta din urma ar fi murit. Insa norocul a facut ca cei doi sa fie compatibili, iar pisica si-a revenit.
"Desi pentru unii poate parea o nebunie - ceea ce a si fost - labradorul a reusit sa salveze viata pisicii, donandu-i sange",  a declarat proprietara animalului otravit.
Foto: holycuteness.com, totalgirl.com.au

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu