duminică, 14 iunie 2015

Horoscop azi, 14 Iunie 2015 Sagetator si animalul de companie al copilului sagetator

Horoscop zilnic pentru zodia Sagetator

Horoscop zilnic Sagetator Iti este usor sa faci schimbari in viata profesionala, insa trebuie sa le faci cu cap; incearca sa ai rabdare si sa analizezi cu mare atentie toate oportunitatile care se ivesc. De asemenea, o persoana mai matura si cu mai multa experienta te poate ajuta cu sfaturi eficiente.

Mercur se plimbă retrograd de la mijlocul lui mai până la mijlocul lui iunie prin casa parteneriatelor voastre şi încurcă serios comunicarea. Va fi mai dificil să ajungeţi pe un teren comun, iar cuvintele rostite la nervi pot răni foarte serios în dreapta şi în stânga. De aceea, mulţi Săgetători vor tânji toată vara după apropiere, reconciliere sau vor căuta în altă parte.Vă recomand să nu renunţaţi atât de uşor la ceea ce aveţi, chiar dacă traversaţi ape tulburi. Este momentul să depuneţi efort şi să vă implicaţi, să luptaţi pentru oamenii la care ţineţi cu adevărat. Luna Nouă din 16 iunie vă activează casa relaţiilor şi vă acordă şansa unui nou început alături de persoana iubită. Căutaţi proiecte, activităţi în care să vă implicaţi împreună.
       -- Zodiac pentru copii - O parte distractiva a sarcinii este imaginarea trasaturilor de caracter pe care le-ai putea descoperi in viata celui mic. Zodiacul pentru copii te va ajuta in acest sens. Va fi un temerar, o fire serioasa, creativa sau foarte pragmatica? Va ajunge doctor, artist, profesor sau vedeta? Sigur ca nu vei putea sti cu siguranta toate aceste lucruri, dar stelele te pot ajuta sa stii cam la ce sa te astepti!

Animalele de companie sunt unii dintre cei mai buni prieteni ai copilului. Fie ca e vorba de catel, pisica, hamster sau o dragalasa broscuta testoasa, copiii sunt atrasi ca un magnet de ele. Daca vrei sa ii faci o surpriza si nu stii daca o sa ii placa sau nu, atunci consulta predictiile zodiei lui in acest sens si afla ce fel de tovaras de joaca din regnul animalelor i se potriveste!
 
Alegeti animalul de companie ,in functie de zodia copilului dumneavoastra  :
Sagetator -

Sagetatorii sunt mari aventurieri si dornici de a testa noi experiente in aer liber. Micutului tau ii place foarte mult sa petereaca timp in natura si de aceea, este indicat sa ii iei un catel pe care sa-l ia dupa el si cu care sa se joace pe iarba proaspata a parcurilor.
E posibil ca pe masura ce creste sa manifeste un interes deosebit pentru cai si echitatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu