sâmbătă, 6 iunie 2015

Anul 2015 ,avalansa de O Z N -uri in numeroase locuri din lume !

 

 

 Anul 2015 ,avalansa de O Z N -uri in  numeroase locuri din lume ! 

Anul 2015 va fi unul cu multe evenimente astronomice, ne avertizează specialiștii La începutul lui ianuarie, Jupiter va fi foarte luminos, situație care va duce la apariția multor apariții ale OZN-urilor. Site-urile de specialitate au semnala în primele două săptămâni ale anului mai multe apariții ale OZN-urilor, în special în SUA.
Specialiștii de la NASA au încercat să ascundă acest lucru, mai mult au dat un comunicat prin care au dezmințit acest lucru. În realitate lucrurile au stat cu totul invers. Specialiștii ne atenționează pentru ziua de 10 februarie, când Luna. Marte și Venus vor forma un triunghi. Luna va fi așezată în fața planetei Uranus.
Data de 14 martie este mult mai interesantă pentru astronomi. Ea a fost numită ziua pi. Se știe că numărul pi este egal cu 3,14. Numărul 3 este pentru martie, iar 14 pentru dată. În 14 martie este născut fizicianul Einstein.
În 20 martie va avea loc o eclipsă totală de soare, care va putea fi văzută din Norvegia până în Insulele Feroe. În 4 aprilie 2015, va avea loc prima eclipsă totală de lună, care va avea loc în SUA. În 27 septembrie va fi o eclipsă de lună, pe care o vom putea observa din România. Vă spuneam la început, că anul 2015 a debutat cu multe evenimente interesante. În 15 ianuarie, au fost publicate poze de pe Marte, care reprezintă o cruce sculptată în rocă și amintește foarte mult de cele egiptene.
În 14 ianuarie, a fost filmat un OZN deasupra orașului Massachusetts. Persoanele care declară că au văzut misterioasele lumini, foarte mari ca mărime, sunt în număr foarte mare. Una dintre aceste persoane a declarat că în perioada 1980-1990, când el a lucrat la o bază militară, specializată în arme nucleare, vedea deseori asemenea lumini care apăreau deasupra zonei militare. În 15 ianuarie, NASA recidivează. Taie transmisiunea pe webcam, în momentul în care un OZN s-a apropiat foarte mult de Pământ. Specialiști din interiorul NASA, au declarat că o săptămână întreagă OZN-urile, în număr mare, au fost surprinse în proximitatea planetei noastre.
De curând, NASA a desecretizat un raport care se numește OZN-uri în antichitate. Este vorba despre un raport care face referire la romani și documentele care atestă faptul că aceștia au intrat în contact cu extratereștrii. Documente în care se vorbește despre nave care zboară, oameni suprainteligenți care au sosit în rândul romanilor, dar și desene și picturi, care sunt relevante în acest sens.
Într-o celebră emisiune din SUA, multe persoane au vorbit despre experiențele pe care le-au avut cu extratereștrii. Nu numai oameni de rând au depus mărturie, dar și polițiști, foști angajați de la NASA, oameni a căror credibilitate este mare.
Să ne aducem aminte de celebra descoperire făcută acum câțiva ani, în deșertul Atacama din Chili. Este vorba despre un schelet de 15 centimetri lungime. Specialiștii spun că este vorba despre un hibrid uman, cu foarte multe mutații genetice. Autoritățile chiliene au ascuns această descoperire, până când specialiștii, în urma analizei ADN-ului au declarat că este cea mai tulburătoare descoperire făcută pe Terra. La început s-a crezut că este vorba despre un fetus. După ce au fost făcute toate analizele, specialiștii au declarat că este vorba despre scheletul unui bărbat, care are oasele negre, are 9 perechi de coaste și nu 12 cum au oamenii. Analizele au arătat că această entitate a trăit după naștere între 6 și 8 ani. Creatura ar fi fost născută de o mamă indiană aborigenă.
OZN-uri-pe-cerul-Americii
Scheletul a fost descoperit în 2003, iar primele rezultate cu privire la această stranie descoperire s-au făcut în 2014, la presiunea unor oameni de știinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu