vineri, 29 mai 2015

HOROSCOP Sagetator 29- MAI 2015

          HOROSCOP   Sagetator   - 29- MAI - 2015 -



           Ziua de astazi va fi una destul de incarcata; astrele nu tin cu tine, insa toate obstacolele pe care le intalnesti te incurajeaza sa incerci sa fii si mai puternic. Ramai concentrat pe problemele tale si observi ca, la final, obtii ceea ce iti propui. Seara va fi una linistita.

Trasarura definitorie pentru ziua de astazi a sagetatorilor,este optimismul .Doamnele si domnisoarele,vor fi astazi norocoase daca vor purta inel,sau pandativ cu piatra de ametist .


          Generalitati :   0 privire rapidă asupra anului 2015

Horoscop 2015

Uranus, aflat în Berbec, căruia îi place să agite spiritele, formează în continuare o cuadratură cu hotărâtul Pluton, care, din poziţia ocupată în Capricorn, menţine starea de lucruri curentă. Chiar dacă aceste două planete nu se găsesc în apropiere de vreuna dintre planetele noastre personale, trebuie totuşi să ne aşteptăm ca, în 2015, lupta lor să ne influenţeze serios vieţile. Această mega-încăierare a asmuţit deja unul
împotriva celuilalt conceptul de libertate personală totală (Uranus în Berbec) şi cel de responsabilitate totală (Pluton în Capricorn). Cu toţii vom simţi acest război în interior, dintr-o multitudine de motive, dar, la o scară mai largă, dezbaterile despre intimitatea pe internet şi monitorizarea convorbirilor telefonice vor continua cu siguranţă. Oare aceste reglementări sunt pozitive pentru că protejează siguranţa naţională sau sunt negative din cauză că au un impact asupra intimităţii noastre? Aici e problema.
Pentru că veni vorba de intimitate, să ne referim acum la Neptun. în ultimii ani, a acţionat invizibil şi neselectiv din Peşti, domiciliul său zodiacal. Anul acesta, îşi va cizela abilitatea de a se infiltra şi va deveni şi mai priceput la desfiinţarea graniţelor, aşa că intimitatea va fi greu de dobândit. Site-urile de networking social inspirate de Neptun în timpul călătoriei sale prin Vărsător sunt deja monitorizate curent de angajatori şi de guvern şi, cu toate că am reuşit cu toţii să-i regăsim pe cei dragi şi să reluăm legătura cu prieteni pierduţi de multă vreme, alegerea informaţiilor pe care urmează să le împărtăşim online va deveni tot mai mult o responsabilitate personală. Inovatoarele tehnologii fară fir, pe care le considerăm deja nişte lucruri fireşti, vor lua un avânt şi mai mare şi vor deveni şi mai uluitoare. Deşi Neptun nu guvernează ştiinţele şi tehnologia, nu e străin de ceea ce se întâmplă acum.
Saturn a intrat în Săgetător la sfârşitul lui decembrie 2014 şi, în afară de o scurtă întoarcere în Scorpion între 14 iunie şi 17 septembrie, când va încheia câteva mici probleme rămase nerezolvate, îşi va dedica următorii doi ani şi jumătate schimbării regulilor din interior spre în afară, astfel încât legile vor fi rescrise, iar moravurile reformulate.
O veste cu adevărat bună este că atât Jupiter, varianta celestă a lui Moş Crăciun, cât şi Venus, zeiţa plăcerilor lumeşti, îşi vor petrece o mare parte din an în Leu, un semn de foc căruia îi place să fie darnic, dar şi mai mult doreşte să se îndrăgostească. Jupiter se va afla aici până pe 11 august, iar Venus îşi va prelungi şederea obişnuită (de aproximativ o lună), petrecând în Leu peste trei luni. Va intra în Leu pe 5 iunie, va rămâne acolo până pe 18 iulie, apoi se va întoarce şi va călători din nou prin această zodie între 31 iulie şi 8 octombrie. Cu ajutorul acestor două planete, cu toţii ne vom distra de minune. Atunci când se vor întâlni, la sfârşitul lui iunie şi începutul lui iulie, veştile despre o dragoste la prima vedere vor fi la ordinea zilei – nu e minunat?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu