marți, 28 ianuarie 2014

Vlad Chiriches intr-o ipostaza mai putin placuta!

Vlad Chiricheş s-a îmbătat şi a căzut din picioare. Fundaşul a petrecut alături de jucătorii Stelei
  
Vlad Chiricheş a profitat de zilele libere pe care Tim Sherwood i le-a dat şi a tras o beţie pe cinste alături de foştii săi colegi de la Steaua.
Întâlnirea a avut loc în seara de vineri şi s-a lăsat cu "victime". Reporterii Cancan.ro l-au surprins într-o starea de ebrietate atât de avasantă, încât Chiricheş a căzut de câteva ori şi a avut nevoie de sprijinul pereţilor şi al persoanelor din jurul său pentru a se deplasa.

La chef au mai participat Florin Gardoş, Lukasz Szukala, Daniel Georgievski, Cristi Tănase, Mihai Răduţ, Alexandru Chipciu, Mihai Pintilii, dar şi managerul Stelei, Mihai Stoica. Toţi au fost însoţiţi de prietene, iubite, amici şi cunoştinţe, conform unui mesaj postat de managerul Stelei pe contul său de Facebook.

Toţi participanţii la petrecere erau în timpul liber. Steliştii s-au întors joi noaptea din primul cantonament al iernii, desfăşurat în Spania, iar Chiricheş a primit câteva zile libere din partea lui Tim Sherwood, managerul lui Tottenham.

Cei enumeraţi mai sus au profitat de fereastra pe care au avut-o în program şi şi-au întâlnire într-o locaţie din Bucureşti. Steliştii au petrecut cu două zile înainte de a pleca în al doilea stagiu de pregătire al iernii, în timp ce Chiricheş are următorul meci pe 29 ianuarie, dificila partidă cu Manchester City.

Imagini pe cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu