joi, 30 ianuarie 2014

Tot din cauza zgarceniei? George Copos, cu pachetel de-acasa la Curtea de Apel

Copos, Gică Popescu, Pădureanu, MM Stoica, Neţoiu, Ioan Becali şi Borcea au fost prezenţi ieri, la Curtea de Apel Bucureşti, la al 65-lea termen din “Dosarul Transferurilor”. Procesul s-a amânat pentru 10 februarie, din cauză că impresarul Victor Becali n-a putut fi prezent, susţinând că este în spital!

Copos l-a avut coleg de bancă pe Gică Popescu, iar în pauză şi-a scos pacheţelul făcut acasă. Neţoiu şi Ioan Becali au împărţit covrigi cu avocaţii.

Dintre cei opt inculpaţi, Victor Becali n-a venit, avocaţii aducând o adeverinţă neştampilată pe care scria, în italiană, boala (colică abdominală), precum şi preţul consultaţiei la un cabinet din Milano (Italia), al unui anume Marco Galeone: 200 de euro!

Primul care a luat cuvântul a fost Pădureanu, care şi-a lipit guma de mestecat sub banca în care stătea! A depus un dosar prin care susţinea că are hipertensiune, diabet, tulburări de memorie şi probleme cu stimulatorul cardiac. A trecut la microfon MM Stoica. Şi-a etalat ochelarii de hipster şi a dat vina pe agentul Sică Puşcoci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu